Шаги не е бил с Андреа за пари

Шаги не е бил с Андреа за пари
Не е вярно, че което не става с пари, става с много пари. Поне според попфолк изпълнителката Андреа, според която съвместните й парчета с легенди от музикалния свят не са плод на финансовите й възможности, а на музикалния й талант.
„Специално за дуетите ми с Шаги аз лично не съм платила нищо. За първия дует си спомням, че единственото, което платих, бяха билетите за мен и моя екип до Маями, защото аз исках да отида със собствени стилисти!”, коментира Андреа слуховете, че всичко около нея се случва, благодарение на завидните й парични ресурси.
В действителност съвместната й работа с Шаги Андреа дължи на обстоятелството, че световнозивестният изпълнител си паднал по нея и Кости и по работата, която вършат.

Когато Андреа и Кости се разбрали да работят заедно, те решили да правят музика, която да не е продаваема само на българския пазар. Записи от тяхна страна били изпратени и на Шаги, и на Боб Синклер. И двамата световни изпълнители харесали, това което балканският тандем им предложил, което довело и до съвместното им успешно за нашите географски ширини музикално сътрудничество. Затова се съгласил на първата дуетната песен, затова дошъл в България и за второто парче, коментира изпълнителката на „Не ги прави тия работи”.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.