Шведките предпочитат джогинг пред секс

Шведките предпочитат джогинг пред секс

Скръбна вест удари мъжкото съсловие – шведките предпочитали джогинга пред секса, твърди изследване в родината на русите красавици.

В природата явно нищо не се губи и прословутите мераци на мъжете по света да забият шведка на плажа се компенсират от предпочитанията на самите сексуални обекти, чиито по-любимо занимание било тичането за здраве. Поне такъв е изводът от резултатите на ново сексоложко изследване на скандинавските любовни нагласи.
Анкетата на учените в Швеция включвала 1774 жени на възраст между 15 и 60 години и над 30% от тях обявили, че през по-голямата част от деня са на работа, а като се приберат предпочитат да потичат в парка и ако имат още сили след това, видите ли, можело и секс да правят.
Анализът на изследователите (странно, че въобще са правили анализ, след като са имали пред себе си 1774 шведки, тц тц) обобщава, че предпочитането на джогинга е в по-продължителното удоволствие. При физическа активност организмът се зарежда от допамин, т.нар. молекули на удоволствието, и при сексът това освобождаване на кеф на атоми траело по-малко, отколкото при джогинга (според нас пък това просто говори зле за шведските господа, които за разлика от националните си половинки не се радват на световна любов).

Освен това джогингът не искал инвестиция, пишат в БГНЕС, а само обикновен спортен екип и МР3-плеър. За шведките може и да се направи изключение и да се скипне анцугът, а пък ние ще пратим посланици на международния мир, които да заместят плеъра с пеене на ушенце.

А девойката на снимката е 100% натурална шведка и не да тича на slow motion по бански в парка, ами тетрис да играе в монашеска роба, пак ще е израз на космическото съвършенство в женско тяло.

Източник blife.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.