Щракнаха най-укриваното бебе на Максим и Албена

Папараци успяха да щракнат бебето на Албена Денкова и Максим Стависки, което фигуристите успяваха да укрият от погледите на медиите цели два месеца

Албена с рожбата си Даниел
Албена с рожбата си Даниел
За да избегнат зли очи и уроки, световните шампиони почти не извеждат наследника си Даниел навън. Всеки ден обаче те го изкарват на балкона, където малкият събира слънчеви лъчи в компанията на баба си или на детегледачката, наета от младите работещи родители.
Баби Силвия не се притеснява и припалва цигара с кафето, докато бди над малкия, възмущават се бдителни съседи. Младата гледачка пък телефонира на Албена и Максим час по час и „рапортува” как е Дани. Дори от време на време носи на балкона лаптоп, с чиято уебкамера показва бебето на майка му.
Късно следобед Албена Денкова се прибира, хваща се за фотоапарата и започва да щрака дълга фотосесия на бебока.
Детето на Албена и Максим

Детето на Албена и Максим носи първата буква на името на дядо си Драгомир. Има и пророк с името Даниил, чиято свръхспособност е да усмирява зверовете със слово.

Даниел се роди на 30 яннуари в столичната болница „Света София”. Максим Стависки и сестрата на Денкова – Ина, са присъствали по време на цялото раждане. Това е дългоочаквана рожба за младите родители, които считат детето за дар от бога.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.