10 000 000 утеха за Наталия Симеонова

10 000 000 утеха за Наталия Симеонова
Процедурата по развода между Наталия Симеонова и Денис Ризов се задейства едва 5 години след фактическата раздяла на двойката. Досега Денис не смееше да поиска официална раздяла, а в момента води ожесточена война за семейното имущество, оценявано на 20 000 000 лева.
Макар Денис да е този, който е спечелил богатството на фамилията, Мисис Море от любов се бори за имотите и парите така, сякаш са й наследствени. Тя ще претендира за 10 милиона и според адвокати има право на претенции, тъй като през годините се е грижела за домакинството и общото им дете. Доказателство, че най-после музикантът се загрижил за паричните си активи е това, че е намалил драстични издръжката на дъщеря им Вики – не дава онези 5000 лв на месец, които доскоро поради малодушие е отпускал за малката. Денис е споделял, че се укорява за това, че навремето не е подписал предбрачен договор.

Благодарение на щедростта му Наталия обитава огромна къща, американски тип в Панчарево, която е част от баровски комплекс, издигнат от фирмата на Денис Ризов. В момента водещата в бТВ по всичко личи е прежалила съпруга си и вече има нова любов. За първи път връзката й беше разкрита, когато двамата изгледаха в столичен мол филма „Яж, моли се и обичай”.

Източник kliuki.bg

One thought on “10 000 000 утеха за Наталия Симеонова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.