15 неща, които издигнаха гърдите на пиедестал

15 неща, които издигнаха гърдите на пиедестал
Като всички хора и ние обичаме красотата на женските гърди. Затова и ви показваме един специален подбор от 15 мига от историята на дамския бюст, които са променили човешкия ход на развитие… завинаги.
Тъй като са навсякъде около нас и поразяват с чутовната си естетика, женските гърди, наричани в карловско с вълшебното наименование „боцки“, неминуемо е да променят визията на света. Вижте сега любимите ни неща, свързани с цици!
Тара Рейд в PlayboyPlayboy. Пионерите в показването на голи женски тела са дали своя значителен принос към консуматорското общество, в която тъй радостно си живуркаме. В България култовото списание излиза само от 2005, но пък този момент е само няколко години след масовото навлизане на интернет и свободното разпространение на еротичните фотоси от империята „Хефнър“. Вярно, навсякъде има и безплатно порно, но фотографският усет и прелестните модели на Playboy са нещо повече от голи шаврантии по цици.
Victoria’s Secret. Няма как да не сте чували за прочутата компания за бельо, чиито дефилета са сред най-очакваните събития за годината въобще. Струва си само да споменем Адриана Лима по сутиен и Хейди Клум по дантелено бельо, за да разберем колко много са направили приятелчетата от Victoria’s Secret за популяризацията на гърдите като култура.

Спасители на плажа„Спасители на плажа“. Телевизионен феномен – мацки в червени бански, които тичат на забавен каданс по плажа! Знам за какво си говорим, дори и гнусарят Дейвид Хаселхоф не може да помрачи весело подскачащите прелести на Памела Андерсън.
Вицовете за увиснали цици! Кой не ги знае и кой не е чувал за тях! Всеки от нас си има поне една любима история за гърди, чиято славна история е вече в миналото – за внучето, което моли да си играе с на баба си ненките, а тя му казва да не се отдалечава много, или пък за оная мацка, на която между боцките е… пъпът. Важна стъпка в цицеволюцията на човечеството.
Огромните деколтета. За съвременния човек огромните деколтета на красивите жени са нещо като „Мона Лиза“ за изкуствоведите с кръпки по ръкавите. Толкова изчистеност и простота – просто чисто съвършенство. И е хубаво да се виждат по-често… и навсякъде, дами.
Бикините. Едни красиви гърди биха изгубили перфектността си без стегнато дупе, подчертано от стилни и изрязани бикини/дамски боксерки/прашки/шортички (дори!). Така де, нещата трябва да са изпипани в цялост.
Забранените тв-канали. Интернет почти уби телевизионното порно, но като се върне човек малко назад се сеща за определени филми с клеймо „18+“, пускани след полунощ например, или за онези кодирани канали с денонощни еротични филми.
Оскъдните бански. Съвсем тънките лентички от плат през гърдите или дори само онези странни неща, които скриват само и единствено зърната на жените, са едно от нещата, които правят плажовете едно по-хубаво място. Друго от тези неща са:
Монокините. Величието на идеята жените да се лестят край басейна/морето без горнище на банския е съизмеримо само с изобретяването на тирбушона. Проблемът на монокините обаче е наболял – за всеки чифт прелестни голи гърди, човек се сблъсква с пет не-чак-толкова-прелестни девойки/баби, страстно желаещи да наранят собственото си самоуважение.
Названията! Неслучайно в началото на материала ви споделихме вълшебното име на гърдите в карловско – „боцки“. Една от очарователните характеристики на гърдите като цяло, за разлика от всички останали части на тялото, е умението на всеки мъж да ги нарича с всякакви (да, абсолютно всякакви!) тематични имена и неговите приятели безпогрешно да разбират за какво иде реч.
Силиконовите импланти. Както гласи перифраза на популярния израз: „Карат плоските жени да са красиви от 1895″. И ако така не звучи особено добре, вижте го и на английски – Making flat-chested women beautiful since 1895, съвсем друга работа си е.
Доли ПартънДоли Партън. Струва ни се, че никой не я е виждал без два тона грим по лицето и повече червило, отколкото ползва доста натоварен клоун за целия цирков сезон, но пък гърдите на прочутата певица, актриса и каквато още е Доли Партън са един от най-прочутите чифтове на света, каквото и да си говорим.
Стриптийз клубовете. Ако не сте на пийп-шоу на Лъвов мост, където на крив пилон се кълчат разплути и отегчени скочубри, стрип-баровете са едно прекрасно място за развитието на цицилизацията. Особено ако се случи реномирано и наистина скъпо специализирано заведение за голи, страстни и умели танцьорки.
Безплатното порно в интернет. Мина времето на емблематичния за прехода бг вестник „Чук-чук“. Сега, когато ти се прище „нещо по-така“, просто правиш няколко клика. Да не забравяме и колко лесен е достъпът – просто се цъква бутончето „Потвърждавам, че съм пълнолетен“ и целият необятен свят на филмите за възрастни се разкрива пред Магелана на интернет.
Салма Хайек

Салма Хайек. Нашето мнение е, че Салма Хайек е могъща вещица, омаяла всички със своето кристално кълбо… разделено на две части и сложено върху гръдния й кош. Мексикански прелести и убийствен чар – каква по-голяма реклама на женските гърди по света!


Източник blife.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.