300 бона и Божинов е свободен, обяви Николета

300 бона и Божинов е свободен, обяви Николета
Николета Лозанова

Въпреки че вече повече от година не са семейство с Божинов, Николета Лозанова продължава да източва сметката му, пише news.bg. Заради лукса три години да бъде съпруг на най-красивата плеймейтка, футболистът на „Партизан” е олекнал с нови 300 хиляди лева, че и отгоре, научи „ШОУ” от сигурни източници.

Единственото успокоение пред нападателя на националния отбор е, че гореспоменатата сума поне няма да замине по скъпи чепици, сутиени, гащи и почивки в Дубай, а ще служи за нуждите на 4-годишната дъщеря на Божинов и Николета – Никол.

На около 340 хиляди лева възлиза сумата, която Валери се е съгласил да изплати като издръжка за дъщеря си до навършването на 18-тата й годишнина. Ни Ло настояла пред бившия си мъж да „инжектира” по сметката й не по-малко от 2000 лева месечно. Плеймейтката категорично не искала да преговаря за по-ниска сума, тъй като същата Божинов плаща и за сина си от Алисия – Валери-младши. Така всеки месец за години напред спортистът ще трябва да заделя по 4000 лева от заплатата си в „Партизан”. Простата калкулация сочи, че за двете си деца Божинов ще плаща по 48 бона на година. А докато и Валерко, и Никол навършат пълнолетие ще се раздели с близо 1 милион лева. Сумата обаче не е никакъв проблем за футболиста, още повече, че той очаква солидни приходи от делото си срещу бившия си клуб „Спортинг” (Лисабон).

Според информация на отлично информирани източници, до месец-два семейство Божинови ще бъде история, тъй като преди няколко седмици двойката най-накрая е подала документите си за радвод. Николета и Валери седнали и се разбрали като големи хора как да поделят имуществото си, придобито след брака им.

Плеймейтката била категорично убедена, че може да се издържа и сама без спечелените досега пари от Валери и нямала мераци към банковата му сметка, освен парите, които вече споменахме по-горе, предвидени за Никол. Ни Ло обаче предявила претенции към семейния мезонет в кв. „Витоша”. Стрелецът на „гробарите” се навил на сделката, тъй като вече има тренинг в подаряването на жилища на бившите си жени. Преди години той остави голям апартамент и на Алисия, за да има къде да живее със сина им.

Ако се вярва на клюката, Божинов лично е настоял разводът да бъде форсиран, като причината за това е делото срещу „Спортинг” в Арбитражния съд в Лозана. Най-одумваното семейство се раздели миналия март, но досега така и нямаше подадена молба за развод. Ако съдът разформирова брачния съюз между Божинови в близките седмици, Николета няма да има право на половината от 3.6 млн. евро, които португалците би следвало да платят на българина заради преждевременното прекратяване на договора му. Той подписа с тима от Лисабон срещу около 1 млн. евро на сезон през лятото на 2011 г., малко преди сватбата му с най-сексапилната родна плеймейтка, а вече светска водеща, а две години по-късно го уволни дисциплинарно.

One thought on “300 бона и Божинов е свободен, обяви Николета

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.