44-годишната Кайли Миноуг в откровена фотосесия за декемврийския Elle

44-годишната Кайли Миноуг в откровена фотосесия за декемврийския ElleКайли Миноуг е едно от редовните лица в модните списания. Дамата има безброй фотосесии, клипове, постери. Когато стане и се види без грим в огледалото обаче, миньончето се чувства като герой от фантастичен хорър филм на Стивън Спилбърг.

44-годишната дама признава, че годинките си казват своето и тя не се радва на начина, по който остарява. В новия брой на Elle Миноуг казва: „Няма да лъжа за това. Има доста случаи, в които се поглеждам в огледалото и виждам действието на гравитацията. Или пък като се видя на камерата в скайп и чуя гласа си…сякаш съм герой на Спилбърг със специални ефекти по себе си и ми иде да изкрещя: „Кой е това?“.

Кайли споделя още, че често забравя на колко години е и отвътре ? идва да обуе онези къси панталонки, които се превърнаха в нейна емблематична марка. „Понякога забравям, че съм на 44, и си мисля: „Трябва да извадя тези панталонки от тяхната пенсия“. А понякога сутрин, когато се вгледам в огледалото, се виждам като 94-годишна вместо 44-годишна, преди да сложа грим“, откровеничи австралийската дива.

За декемврийския Elle Кайли е склонна да „забрави“ възрастта си,. А и тя не ? личи. Дамата носи къса рокля, която очертава слабата ? фигура. Освен това лицето ? е перфектно изгладено и прилича на истински порцелан, защото е избелено и „полирано“.

Кайли направи 25 години на сцена и някак все още не ? се вярва, че е минало толкова време. По душа Миноуг е млада, визуално – също (с или без грим). Говори се, че тя дължи перфектната си кожа на процедури с ботокс, но певицата е на друго мнение:

„Не съм срещу пластичните операции. Но все още не съм се подлагала на никаква. Не знам дали и кога ще го направя… Възхищавам се на Джейн Фонда. Неин фен съм. Тя не се извинява за нищо, а и няма нужда“.

Кайли се превърна в модел за подръжание не само, защото изглежда прекрасно и е направила продажби от над 68 милиона копия на албумите си. Дребната дама показа, че има голямо сърце и силен дух и се пребори с рака на гърдата. Единствената „критика“ към нея е фактът, че за разлика от куп свои колежки, тя все още не е създала семейство.

„Излизала съм с много мъже, някои красавци, други не чак такива, но не съжалявам за нищо. Обичам свободата си и не съм от хората, които копнеят за брак“, обяснява избора си хубавицата.

Кайли Миноуг за Elle

Кайли Миноуг за Elle

dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.