5-те най-омразни въпроси за мъжа

5-те  най-омразни въпроси за мъжа

Скъпи, колко деца искаш? Кога ще ме запознаеш с родителите си? Мислиш ли, че съм дебела … това са само някои от въпросите, които нито един мъж не би искал да чуе. Поне през първите месеци след началото на връзката.

Освен че той ги смята за безсмислени, те подкопават вашето влияние. Порталът Text in the City публикува списък на най-омразните въпроси.

Накъде върви връзката ни?
Мъжът не обича този въпрос, защото когато му го зададете, той изпада в отчаяние. Мъжете обичат предизвикателствата и не желаят точна дефиниция на връзката през първите два-три месеца. Оставете го той да мисли за това, иначе, ако връзката ви продължи и се развие, вие ще трябва да сте водещата. Освен това, задавайки този въпрос, вие губите влияние и контрол.

Мислиш ли за нея?
Този въпрос мъжете просто не могат да понасят, защото го смятат за абсолютно безполезен. Бившата има защо да е бивша и ако зададете този въпрос, му изпращате послание, че сте несигурни.

Искаш ли деца?
И при въпроси от подобен род се променя центърът на влияние и контрол. Мъжете обичат те да водят, затова не бързайте с въпросите за деца. Ако връзката ви продължи, ще имате достатъчно време да разговаряте.

Дебела ли съм?
Това е напълно безсмислен въпрос за всеки мъж. Ако не му харесвахте, той нямаше да е с вас. Не привличайте вниманието му върху своите недостатъци и несъвършенства. Той ви приема като красива жена, не разваляйте тази му представа.

Майка ти харесва ли ме?
Неговата майка е втората най-важна жена в живота му. Първата сте вие. Оставете той да реши кога е моментът да ви запознае с родителите си. Той вероятно иска да е сигурен, че майка му е готова да се срещне с вас. Ако вече сте се запознали с нея, не му досаждайте с въпроси дали ви е харесала. Поставяте го в неприятна ситуация.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.