Aзис пребит от гаджето си!

Азис е бил бит от гаджето си в дните около Коледните празници

Азис е бил бит от гаджето си в дните около Коледните празници. Звездата на чалгата е станал жертва на домашно насилие в собствения си апартамент в столичния квартал „Манастирски ливади“.

В нощта на инцидента, който до последно е бил крит от Азис, но са го издали негови съседи, те се разбудили от сирените на полицейски патрулки пред кооперацията им.

“Съседите се стреснахме, наизскочихме по терасите си. След няколко минути изведоха любовника на Азис с белезници“, свидетелстват комшии на пребития певец.

Любовникът на чалга певеца живее с него от около половин година и е от Русе. Васко го представял за своя охрана, но истината била, че двамата имали интимна връзка.

В деня след побоя почти до вечерта Азис не посмял да напусне дома си. Гримьорът му Кирил Чалъков бил забелязан да идва в жилищната сграда, за да тушира синините по тялото на Азис, тъй като имал участие.

Съсед засякъл певеца да излиза от блока с шина на врата. Оказало се, че докато любовникът раздавал шамари, му е усукал врата.

Приятели на звездата го предупреждавали да бъде внимателен с новото си гадже, което често проявявало симптоми на враждебност, но ромското сърце люби ли, люби като за последно.

Русенецът проявил чепатия си характер и по време на снимките за новогодишните участия на Азис в ТВ7. За хитовото шоу „Панаир на суетата“ се наложило да бъдат повторени няколко дубъла. Преди последния кадър нервите яко треснали компаньона на Василка и къде на майтап, къде на сериозно понечил да вади пистолета си и да праща режисьора при Свети Петър, свидетелстват от екипа на предаването на Албена Вулева.

Уплашен след домашния побой, Азис си е наел охрана. Двама души го пазят. Един от тях е ММА-боецът Димитър Каменов – обещаващ таланти в смесените бойни изкуства у нас, пише hotarena.net.

Таблоидът не съобщава името на любовника на Василка. HotArena.net предполага, че най-вероятно това е въпросният Велизар, чието име певецът си татуира на ръката и показа татуса на рождения ден на Ненчо Касъмов в Найт Флайт.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.