Aнн-Джи се готви за сватба

Лошото момиче на родната ар енд би музика, изглежда, ще се кротне.

Aн-Джи се готви за сватба
Aн-Джи

Певицата и фитнес шампионка Анн-Джи, дъщеря на прочутите карикатуристи Алла и Чавдар Георгиеви, избра мъжа, който да окове в брачното ложе.

MMA боецът Пепи Бонев, носител на няколко европейски титли, топли леглото на Анна от шест месеца насам. Слуховете за любовта им плъзнаха, след като двамата се появиха заедно на откриването на столичен бар. Нещата обаче са доста сериозни, защото шампионите вече живеят заедно. И дори обсъждат сватба.

Това е първата толкова сериозна постъпка в скандалния личен живот на Анн-Джи. Доскоро тя живееше при известните си родители.

Домът на Алла и Чавдар, пълен с артефакти и техни произведения, приютяваше и животните на секси певицата. 20-те й хамстера се бяха разположили комфортно в банята на семейството.

Всъщност двамата художници са не по-малко ексцентрични от чедото си. Те се шегуват, че са свикнали със славата на дъщеря си повече, отколкото със своята собствена. Артистите, които винаги подписват карикатурите си общо, дават рамо на момичето си във всичките му акции. Само фотосесията й в „Плейбой“ ги разделя на два отбора.

Разбира се, не е истина, че Чавдар едва ли не насърчава Анна да позира пред мъжкото списание, но е истина, че снимките много му допадат. Алла пък е твърдо против полукича, в който е въвлечена съвременната жена, и винаги се бори с него чрез творчеството си. Тя все още дава съвети на Анна дори и за това как да се облича. Поне когато излизат заедно.

Наградите на Анна са повече от тези на Алла и Чавдар. Особено горди са от факта, че дъщеря им не следва техния творчески път, а сама пори вълните на живота. Крушата е паднала под дървото, но е отишла и много по-далеч. Родената в Украйна родна звезда не е просто фитнес шампионка.

Елегантното миньонче печели медал след медал по фитнес турнирите. Спецове по изваяната женска красота от балканските ширини и дори САЩ са оценявали най-високо Анна. В необятната вселена на изкуствата обаче тя е като шесторъкия Шива – певица, актриса, танцьорка, телевизионна водеща. Тренирала е и художествена гимнастика.

И все пак Анна рисува прекрасно още от дете. Баща й е убеден, че и сега може да направи шарж. От 12-годишна тя играе и в детската театрална школа на Венцислав Кисьов. Професионалната си диплома получава от 22 СОУ, но най-големият й успех в дебрите на Мелпомена е тапията от класа на проф. Стефан Данаилов в НАТФИЗ. От 10-годишна свири и на класическа китара в оркестър „София“. В безжалостните среди на шоубизнеса се впуска бясно през 1998 г. – с първото си парче „Джая“ („Нощта не е безкрайна“) от предаването „Хъшове“.

Следва първият й самостоятелен албум „The good girl“. Поетичните изблици на Анн-Джи носят успех не само на нея. Дует „Ритон“, Нели Рангелова, Кристина Димитрова имат в репертоара си текстове на младата дама. Със спортен хъс Анн-Джи се пробва и в телевизията. За няколко години минава през „Какофония“, „НЛО“ и „Царете на купона“ по БНТ, „Хъшове“ по „7 дни“, „Нощем с“ по Век, „Музика по кабел“ по БКТВ и „Фитнес мания“ по М-Сат, пише „Стандарт“.

За кратко имаше и собствена школа по модерен балет, кръстена на нейното име. Сега Анн-Джи тренира само вип клиенти, които идват с охрана и предпочитат по-дискретните спортни зали. Но не те избират нея, а тя тях.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.