Ann-G: Българите са най-готините мъже!

Ann-G: Българите са най-готините мъже!

Ей момичета, да знаете – българските мъже са най-хубавите! Кавалери и въобще…Трябва да сме благодарни и щастливи! Така емоционално нашумялата Ann-G квалифицира по-силната част от българския народ, която показвала класа и качества навсякъде по света.

Името на поп-изпълнителката вечно излиза в жълтите хроники покрай истории с напористи и дори опасни обожатели. Не ми говорете за италианците – всичките са едни такива нисички, слабички, с едни косички…приличат на гейове.
Изпълнителката на “Кучка” не отговори директно на въпроса брои ли се самата тя за кучка и какво точно означава тази квалификация. Това е силна жена, която умее да казва “не” – за разлика от една друга категория с “к”, която знае само “да, да, да”, разтълкува разбирането си певицата. Няма да си говорим за феминизъм – може да ни се иска нещата да изглеждат различно, но светът си е мъжки, мъжете задават тона и това не е чак толкова лошо. Всъщност като кажеш “не”, точно от мъжете чуваш “кучка”, сподели практиката си гласовитото момиче.
Ann-G разказа словоохотливо как е снимала клипа за парчето си “Ай-ай” в Лас Вегас. Част от екипа беше български, открехна се тя и започна с оператора, който бил постоянно пребиваващ зад океана. За ролята на хубавото момче до мен трябваше да избирам от един огромен бук – а там беше пълно с цветнокожи…казах – не, искам бяло момче! Намериха ми и ето, оказа се българин. Момчето е футболист от Варна – без да съм търсила специално, поисках хубав мъж и разбира се нямаше какъв друг да се появи, освен българин. Имам много наблюдения, не е нужно човек да пробва, за да се убеди, продължи да споделя певицата и фитнес звезда, и прекрати сладките думи с категоричното: айде стига четки!

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.