Esquire обяви Пенелопе Крус за „най-секси жената сред живите“ за 2014

Esquire обяви Пенелопе Крус за "най-секси жената сред живите" за 2014
Esquire обяви Пенелопе Крус за „най-секси жената сред живите“ за 2014

Испанската актриса Пенелопе Крус бе обявена за най-секси жената сред живите от американското издание Esquire, което отскоро има и свой български вариант на пазара.

Звездата в пет от филмите на Алмодовар, както и от „Вики, Кристина, Барселона“ на Уди Алън е 11-ата поред знаменитост, която получава титлата от списанието и с това се нарежда до имена като Анджелина Джоли, Хали Бери, Риана, Чарлийз Терон и Скарлет Йохансон. Освен със специална фотосесия в самото издание 40-годишната актриса краси корицата, облечена в сексапилен цял черен бански.

В новия, ноемврийски брой, който предстои да излезе на 21 октомври, Крус споделя, че е имала „привличане към драмата“ още в тийнейджърските си години и в 20-те след това, но сега не може да не бъде „по-малко заинтересована“.

Крус споделя, че е имала "привличане към драмата" още в тийнейджърските си години
Крус споделя, че е имала „привличане към драмата“ още в тийнейджърските си години

Актрисата държи личния си живот винаги настрана от светските изяви, затова и не е новост, че отказва да коментира по какъвто и да е повод съпруга си актьора Хавиер Бардем, както и двете им деца с думите: „Това си е за нас.“

Следващите роли, в които можем да очакваме да видим звездата, са в испанския „Ma Ma“, както и Grimsby заедно със Саша Барон Коен.

One thought on “Esquire обяви Пенелопе Крус за „най-секси жената сред живите“ за 2014

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.