Кои световни звезди нямат Twitter?

Какво е общото между Джулия Робъртс, Кристен Стюарт, Джордж Клуни или Брад Пит. Освен че са холивудски звезди, те мразят социалната мрежа Туитър и изобщо не споделят своите размисли и страсти в нея, защото нямат официални акаунти, пише в. „Фигаро“.

Всяка една от тези звезди си има различни мотиви, за да се въздържа от употребата на Twitter. Джордж Клуни е прекалено ангажиран с романтичните си връзки или с кампанията си в Южен Судан, за да мисли за постване на туитове.

Брад Пит пък или е зает с четенето на сценарий за някои филмов епос, или трябва да се грижи за шестте си деца и няма свободно време за посещение на социални мрежи. Брадли Купър, Кейт Бланшет и Сандра Бълок признават, че са прекалено срамежливи, за да използват Twitter. Всички те искат да запазят личния си живот в тайна, пише БТА.

Уил Смит и Джон Траволта пък нямали право на Twitter в качеството си на последователи на сциентологията. Според Кийра Найтли и Джулия Робъртс срещите между хората са по-важни от срещите в социалните мрежи като Фейсбук и Туитър. Те обвиняват социалните медии в нечовечност.

За Дженифър Лорънс Twitter е направо плашещ. Колежката й Кристен Стюарт също се страхува от Twitter, защото чрез него злонамерени хора могат да разберат къде се намира и да й навредят.

Фобията на Скарлет Йохансон от Twitter достига дори още по-големи мащаби. Актрисата признава, че когато чуе да се говори за социални мрежи, има чувството, че все едно някой е опрял пистолет до слепоочието й и настоява тя да обяви пред всички в колко часа ще вечеря.

Комедиантката Тина Фей пък не използва Twitter по чисто егоистични причини. Тя просто не иска някои да й краде майтапите, които би се изкушила да качва в социалната мрежа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.