Lord of the Dance пристигат днес в София

Lord of the Dance пристигат днес в София

Цялата трупа на Lord of the Dance пристига в София още тази вечер от Будапеща със специалния си слипър бус и ще отседне във Витоша парк хотел по време на престоя си у нас за концертите на 2 и 3 ноември в зала 1 на НДК.

След като се настанят танцьорите смятат да се отдадат на спа процедури и почивка край закрития басейн на хотела.
Техническият екип на продукцията се очаква да дойде в ранните часове на 2 ноември, за да започне подготовка по новата сценография и декори на шоуто, което ще зарадва феновете в България две поредни вечери в зала 1 на НДК от 20 ч.
От мениджмънта на шоуто са поискали топъл кетъринг с храна, богата на белтъчини за артистите, която да ги зареди с енергия за близо двата часа изкусни ирландски танци на сцената.
Веднага след края на първия си концерт (2 ноември) артистите от Lord of the Dance канят всички свои фенове на официално афтър парти от 23 ч в пиано бар „Ретро“ (във Витоша парк хотел).
„Миналата година трупата преживя страхотни мигове по време на лятното си турне не само на сцената поради бурните овации на публиката. Най-интересното се случи след това – момичетата и момчетата от трупата завързаха трайни приятелства с български фенове и танцьори. Затова с нетърпение очакват и тазгодишното афтърпарти като повод за нови запознанства“, разказа Питър Мърси, тур мениджър на трупата.

Източник actualno.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.