Nadia: Десислава не ме е предлагала на чичковци

Nadia: Десислава не ме е предлагала на чичковци
Nadia
Младата надежда на R&B музиката у нас Nadia беше гост в „Сладки приказки“ по ТВ7. Водещата Жана я разпита за всички абсурдни слухове по неин адрес и не пропусна да я предизвика да изпее нещо на живо за всички ранобудни зрители.Nadia е сред най-новите попълнения на музикалната сцена у нас. Тя сама се определя като доста щура и същевременно човек с ясна представа за това, което иска. Младата певица е завършила музикално училище с музикален инструмент – валдхорна. Жана остана доста учудена, когато Nadia потвърди, че въпреки че изглежда крехка и нежна, тя е мъжко момиче, за което не е било проблем да се справи с този голям инструмент.

Първият и последен за момента клип на Nadia е към песента Virtual Game – той е доста интересен и екстремен. Nadia разкри пред камерите на ТВ7, че съвсем скоро ще заснеме нов клип, който отново ще е в R&B стил.
За сесията си за мъжкото списание „Плейбой“ певицата лаконично заяви: „Все пак сме в България и това е добър PR“. Семейството на изпълнителката изцяло я е подкрепило за решението да се снима за еротичното списание. Любовта си към музиката Nadia е наследила главно от баща си, въпреки че цялото й семейство е музикално.
Появата си на музикалната сцена у нас младата изпълнителка дължи на фолк звездата Десислава, която я е открила, след участието й в риалити формат. Деси я в поканила да стане част от нейната продуцентска къща и й е казала, че е бекрайно впечатлена от нейния талант. Слуховете, че Десислава се е опитвала да я пробутва на разни богати чичковци Nadia определи като „пълни глупости“. Десислава много й е помогнала със съвети, но тя никога не я е чувствала като някакъв вид шеф или нещо подобно.

В момента певицата е сама, след като се е разделила с гаджето си заради снимките за „Плейбой“, които той не е одобрявал. Nadia тайнствено загатна, че в момента около нея има нов човек, но той е на заден план, защото засега е отдадена изцяло на музиката. Източник blife.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.