Веси Попова с два нови видеоклипа

Make My Beat и Sometimes I Cry затвърждават присъствието Веселина Попова на световната хаус сцена

Make My Beat и Sometimes I Cry затвърждават присъствието Веселина Попова на световната хаус сцена
Веселина Попова


Тази седмица певицата Веселина Попова изненадва почитателите на хаус музиката едновременно с два мащабни проекта. Новоизлезлите тракове се издават в цял свят и са напълно различни един от друг. Двата видеоклипа позволява на чаровната изпълнителка да разгърне таланта си и да покаже пълния потенциал на своя глас.

Първият проект Make My Beat е реализиран съвместно с един от най-добрите диджеи у нас – DiMO (BG)Make My Beat
Make My Beat

 

Първият проект е реализиран съвместно с един от най-добрите диджеи у нас – DiMO (BG). Парчето се казва Make My Beat и прави впечатление със зареждащото си клубно звучене. От днес видеоклипът към него ще се завърти в българския музикален ефир. Кадрите са заснети в Пловдив – родният град и на двамата артисти. Ефектното видео залага на въртящи се огньове, провокативен стайлинг и завладяващо излъчване от страна на изпълнителката. За реализацията на клипа Веселина и DiMO (BG) са се доверили на 7ep Productions.

Sometimes I Cry
Sometimes I Cry

Втората колаборация, с която Веси Попова има възможност да се похвали тези дни, е резултат от съвместния ? труд с популярното италианско дуо JazzyFunk. Песента със заглавие Sometimes I Cry е нежна и баладична. Заслужава внимание фактът, че прекрасният саксофон в нея е изсвирен от Енрико Бентиволио – талантлив изпълнител, участвал на една сцена със световни звезди от ранга на Марая Кери, Дженифър Лопес, Роби Уилямс.

Видеоклипът на Sometimes I Cry ще бъде официално представен в края на седмицата.
Видеоклипът на Sometimes I Cry ще бъде официално представен в края на седмицата.

Видеоклипът на Sometimes I Cry ще бъде официално представен в края на седмицата. От тийзъра става ясно, че освен невероятният сексапил на певицата, окото ще радват и красиви кадри от зимното Българско Черноморие.

И двата споменати проекта са представителни за новата насока в кариерата на Веси Попова. Тя отдавна е позната не само като „секретарката от „Столичани в повече“, но и с музикалните си успехи. От година насам е решила да се съсредоточи изцяло върху хаус музиката. Само за 2014 талантливата певица записа над 20 авторски проекта с различни популярни диджеи от цял свят. Веси все по-често получава и покани за участия в чужбина. Парчетата с нейни вокали се издават от едни от най-големите световни лейбъли за хаус музика. Някои от колаборациите бяха включени в престижни за този жанр компилации и класации.

Веси споделя, че дължи големите си постижения напоследък на работата със своя нов мениджър Радослав Чилингиров.
Веси споделя, че дължи големите си постижения напоследък на работата със своя нов мениджър Радослав Чилингиров.

Веси споделя, че дължи големите си постижения напоследък на работата със своя нов мениджър Радослав Чилингиров. Преди няколко месеца двамата създадоха агенция, която успешно работи както за развитието на клубната култура в България, така и за утвърждаването на нашенска хаус продукция в международен мащаб. В тази връзка, съвсем скоро на Веселина ? предстоят колаборации с двама от най-актуалните диджеи на световната сцена: Teenage Mutants и Purple Disco Machine.

Sometimes I Cry
Sometimes I Cry

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.