X Factor атакуван и от актьори и адвокати

Кастингите за участие в новия риалити формат продължават, сред музикалните педагози и Радиана Задума


X Factor атакуван и от актьори и адвокати

Най-новото риалити шоу на Нова телевизия  X Factor може и да не влезе в историята като на успешното предаване/това тепърва ни предстои да видим/, но със сигурност ще се запомни с най-нестандартните кандидати за участие. Освен популярни манекенки, телевизионери и музиканти, в музикалния проект масово се включват и актьори и адвокати.

На кастингите в София се явиха много от поклонниците на седмото изкуство. Някои от актьорите идваха от мюзикъли, други – направо от снимачната площадка в Бояна, а трети просто дойдоха, примамени от възможността да спечелят успех и слава.
Не по-малко активна се оказа адвокатската гилдия. Желаещи да участват сред правното братство бяха не само учащи студенти, но и вече практикуващи юристи, готови да захвърлят официалния костюм и закона, заради музиката.
Друга атрактивна група, която събра погледите на желаещите да участват в X Factor, се оказаха близнаците. Бившите фолк звезди Милко и Митко от дует „Близнаците“, братя фитнес инструктори и дори група тризначки показаха вокалните си умения пред журито. И макар основните песни, с които кандидатите се изправиха пред прослушващите, да бяха на Бионсе, Джеси Джей, Мария Илиева, Графа, Лили Иванова, Васил Найденов и Тина Търнър, не липсваха и далеч по-екзотични изпълнения като японски, албански и джаз изпълнения, а някои кандидати пропяха дори на суахили.
Нелеката задача да подберат талантите се падна на музикалните педагози Алис Боварян, Етиен Леви и Мая Райкова. За да им помогне с подбора специално от Москва долетя и Радиана Задума — едно от най-реномираните имена сред музикалните педагози в Русия.

А за радост на всички желаещи да участват в шоуто, от екипа на X Factor обявиха още четири дати в четири различни града. На 9 юли са прослушванията в Плевен, на 10-и – във Велико Търново, на 16-и – в Бургас, а на 17-и – в Стара Загора. Все пак, всеки който иска да бъде звезда, заслужава шанс да опита.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.