Александра от „Х Фактор“ си ляга и с жени

Александра от „Х Фактор“ си ляга и с жени

Добра новина за всички нестандартни дами, но какво ли мисли Пламен?
Сани коментира сексуалната ориентация на Стела и взе, че си призна своята. Пищната лейди, чиито форми наблюдавахме на екрана няколко месеца даде интервю за сп. „Блясък“, в което разкри подробности за палавата си натура.Певицата, която е фенка на ритъм енд блуса успя да омая ментора си, но накрая си тръгна от музикалното шоу „Х Фактор“ със сериозно гадже. Пламен от „Voice of boys“ спечели сърцето й и сега се радва на вниманието на апетитната пловдивчанка.

Александра се учудва, когато я питат за ориентацията на Стела. Двете за кратко охладиха отношенията си заради скандалната целувка, която Мария Илиева и Стела си лепнаха по време на шоуто. След проявата, която се сметна за нечувано скандална, групата на Пламен изхвърча от шоуто за сметка на уж „срамежливата“ участничка с китарата. Вече няма проблем между младите певици и Сани категорично заяви, че Стела не си пада по жени:

„Чудя се откъде е тръгнал този слух, като тя си има гадже мъж. Какво значи „лесбийка“? Не ми е споделяла такова нещо“

Александра се поувлече с откровенията и продължи:

„Аз съм бисексуална…Опс…Баща ми не знае де, но както и да е“

Въпреки, че заби симпатичния вокалист на момчешката четворка, Сани открехна вратичка за възможни авантюри с други палавници като нея. На Пламен ще му е доста трудно да опази разкрепостената си приятелка след това признание.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.