Алисия: Лъжат за голите снимки!!!

Алисия е отслабнала, но не е анорексичка
Алисия
Фолк певицата Алисия категорично отрече Божинов да я изнудва с голи снимки. „Валери е баща на детето ми и никога не би направил подобно нещо”, отсече блондинката пред „24 часа”. Певицата обаче не спомена дали изобщо съществуват подобни фотоси, а само отхвърли варианта да бъдат пуснати в нета. Според изпълнителката на „Твоя тотално” някой умишлено се опитва да създаде напрежение между двамата и да представи отношенията им в лоша светлина.

Алисия обаче категорично подчертава, че Божинов може да вижда детето си, когато поиска и не е нужно да я изнудва с каквото и да е.
Припомняме, че слухът за голите снимки на певицата тръгна от в. „Супер 19”. Според изданието фолк гърлата тотално е забранила на Валери да вижда сина си. За да си отмъсти на Алисия, футболистът щял да разпространи нейни голи фотоси в нета.
Говореше се, също и че чалга изпълнителката е в дълбока депресия и лекува нерви с хапчета. Този слух също бе категорично отхвърлен от Алисия. Тя увери своите фенове, че е в отлично здраве и психично състояние.

„Не съм болна от анорексия, нямам булимия!”, отсече блондинката, опровергавайки поредния слух в медийното пространство.

Източник kliuki.bg

2 thoughts on “Алисия: Лъжат за голите снимки!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.