Богати и известни мъже помагали на Мартина на Слави да свикне със столицата

Мартина Огнянова прежали Слави, има нов мъж до себе си

Богати и известни мъже помагали на Мартина на Слави да свикне със столицата
Макар тук-там да се пишат ретро новини или такива с изтекъл срок на годност за връзката на Слави и Мартина, истината трябва да е една и тя според новия вестник „България днес” е, че двамата наистина вече не са заедно.
Всички новопоявили се снимки за някакви разходки на Слави и Мартина по столични молове, по всяка вероятност са отпреди време. Последната клюка, която е подхранена по категоричен начин от самата танцьорка от балет „Магаданс”, е, че останалата си засега мома Мартина вече се е сдобила със заместник на бившето си гадже – Слави. Отминали са явно безвъзвратно дните, които ги свързваха и които са оставили горчивото усещане за отнета свобода у момичето, към което Слави се е отнасял като същи турчин, както впрочем към всички останали.

Сега волната птичка ходела с майстор по бойни изкуства и двамата изобщо не криели връзката си. Тези дни били забелязани на шопинг във варненски мол. Интересна и неизвестна новост е, че дамата е била и с Румънеца. Освен това студентката от Варна, когато се готвела за кинезитерапевт в Националната спортна академия, често осъмвала по къщите на богати мъже, които помагали на Мартина да се адаптира към столичния живот.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.