Великолепната Чарлийз Терон

Великолепната Чарлийз Терон

Знаете ли на кого се възхищаваме истински? На Чарлийз Терон. Тя е популярна от много време, но някак си е успяла да запази личния си живот настрана от хората, като в същото време работи доста здраво. Тази година се очертава като една от най-интересните за нея – чакаме новия й филм „Young Adult” и още много изненади.И като стана въпрос за него, той се очертава като един от най-интересните в кариерата й досега, защото е комедия, а както знаят всички нейни фенове, а и фенове на киното, Чарлийз е една от най-кадърните драматични актриси – „Адвокат на Дявола“, „Северна Страна“ и, разбира се, „Чудовище“, за чиято роля тя печели Оскар…

Настрана от всичко това, госпожица Терон винаги е успявала да изглежда повече от великолепно. Това е и причината да е едно от най-търсените кино лица от „Vogue“, „Harper Bazaar“ и другите модни библии.

Предлагаме ви да прочетете няколко любопитни факта за златното момиче на Африка:

– Чарлийз Терон е родена на 7 август 1975 г. В Бенони, Южна Африка.

– Тя е единствено дете.

– Тя (очевидно) говори английски перфектно, но родният й език всъщност е африканският койсан.

– Израснала е в една ферма в покрайнините на Йоханесбург.

– Миналото й е обвито в тъмнина: Майка й е застреляла и убила баща й през 1991 г., след като той я нападнал в пияно състояние.

– На 16-годишна възраст Чарлийз се захванала с моделство. Заминала за Милано, където работила като модел една година, след като спечелила местно състезание за красота. Само след година обаче се отказала, защото искала да прави онова, което наистина обича: да танцува.

– Когато била на 19, претърпяла злополука и се наложило да прекрати танцьорската си кариера. Самата Чарлийз разказва: „По това време бях вече заминала за Ню Йорк и работех като модел, като в същото време тренирах балет в школата Joffrey. Бях направо разорена и прекарах зимата в мазето на един приятел.

По това време и колената ми започнаха да отказват. Разбрах, че не мога да танцувам и изпаднах в дълбока депресия. Тогава мама дойде да ме види и ми каза: „Или измисли какво ще правиш другата година или си ела в Южна Африка и се посърди на света.“

– Както се досещате, тя не избрала да се прибере и да тъжи в Южна Африка, а се преместила в Лос Анджелис с намерението да се пробва във филмовата индустрия.

Чарлийз Терон е родена на 7 август 1975 г. В Бенони, Южна Африка.
Чарлийз Терон

 

Тя (очевидно) говори английски перфектно, но родният й език всъщност е африканският койсан
Чарлийз Терон
госпожица Терон винаги е успявала да изглежда повече от великолепно
Чарлийз Терон
Миналото й е обвито в тъмнина: Майка й е застреляла и убила баща й през 1991 г., след като той я нападнал в пияно състояние
Чарлийз Терон

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.