Весела Тотева: Сватбата не е най-важният ден в живота ми

Весела Тотева: Сватбата не е най-важният ден в живота ми
Весела Тотева

Освен с новата си колекция дрехи, дизайнерката Весела Тотева е ангажирана с приготовленията за предстоящата си сватба с половинката си, футболиста Елин ТопузаковВ момента Весела снима дрехите за новата си колекция от модната си марка Vincit и в същото време отделя време и за организацията на своята „малка бутикова сватба„, както самата тя я нарича.

Понякога работата ми пречи на връзката, но няма как. Има известна ревност от работата, но благодаря на Елин, че ме подкрепя и търпи“, разказва Весела.

„Сватбата ми наистина е много скоро, след по-малко от два месеца. Близките ми и приятелите ми се вълнуват повече от това каква ще ми бъде булчинската рокля, отколкото аз самата. Дори когато снимахме с моя екип и всеки ме пита. Не че не се радвам, напротив, но не смятам, че това е най-важният ден в живота ми. Живеем вече 5 години заедно, чувстваме се като семейство. Просто решихме да съберем приятели и роднини да се забавляваме“, споделя младата дизайнерка и допълва, че роклята й ще бъде може би някаква смесица между неин авторски модел и помощ от друг дизайнер.

Тя признава, че решението да се оженят е съвсем спонтанно. „Много пъти сме си говорили и преценихме, че моментът е дошъл. Просто се случи, ей така, изведнъж, емоционално и много неочаквано“

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.