Глория: Не харесвам тази вълна, която сега звучи

Глория сподели, че не харесва сегашната вълна в най-комерсиалния жанр у нас.

Глория сподели, че не харесва сегашната вълна в най-комерсиалния жанр у нас.

„Не харесвам тази вълна, която звучи. Песните просто се преливат една в друга и не може да разбереш коя певица коя песен пее. Не си падам по това“ – казва Глория в „Сладки приказки“ по TV7 и допълва:

„Аз страшно много премислям какви трябва да са тематиките, за какво искам да пея. За това искам да правя по-различни неща като звучене.“

Примата на попфолка зарадва почитателите си с нов албум преди няколко месеца. Пред зрителите на TV7, тя призна, че е много доволна от начина, по който се приема заглавната песен „Имам нужда от теб“, която е в дует с дъщеря ? Симона, пише signal.bg.

„Много хора, които не слушат попфолк, ми казват, че това е една от песните, които наистина правят впечатление и не се е появявала такъв тип песен в цялата тази обърквация, в целия хаос. Страшно се радвам, че тази песен се открои“ – споделя с усмивка Глория.

„Хората не се интересуват колко трудно се правят песните. За тях е важно да се забавляват и да им е приятно, когато слушат моите песни, да идват на моите участия. Те го правят и това е супер“ – на мнение е изпълнителката на „Ненаситна“.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.