Емилия следи Коко Динев

Емилия следи Коко Динев
Несигурна в шавливия си мъж, певицата Емилия се е амбицирала да му намери цаката. Явно в семейството на собственика на пловдивското Локо не всичко е както трябва, тъй като приближени докладват, че двамата с певицата се виждали все по-рядко, и това не било само заради ангажиментите им.
Припомняме, че Коко Динев е известен със слабостта си към засукани певици, като дори се говори, че момичето, което пее в неговия ресторант „Кошарите“ е дългогодишна любовница, която споделя леглото му от поне десетина дни. По врмето, когато са се срещнали двамата, тайнствената любовница е била съвсем младо момиче. Казват, че Емилия знаела за връзката им, но не реагирала по никакъв начин. През всичките им години на съвместно съществуване, блондинката храбро преглъщала своеволията на шавливата си половинка.

Сега, обаче явно работата е много сериозна, тъй като Емилия се е отказала от услугите на тайните детективи и е решила да следи Коко сама, като по този начин разчита на изненадата. Преди няколко дни паметливи припомнят, че тя без предупреждение се изтърсила в Кошарите веднага след едно нейно участие. Там блондинката останала само десетина минути, колкото да размени две приказки с ошашавения Динев, и изчезнала.

Източник kliuki.bg

One thought on “Емилия следи Коко Динев

  • 01.03.2011 в 13:32
    Permalink

    ama kakvo dase pravi koko bi 6yta na emilia i sega jivee s preslava .za6oto razbra 4e polovinkata my e s arabski 6eih

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.