Златните правила при секса за сдобряване

Няма по-сладко от бурен секс за сдобряване след шумен скандал с половинката
Няма по-сладко от бурен секс след шумен скандал с половинката и никой не може да го отрече.
Златните правила при секса за сдобряване

Много често, когато се карате с любимия, флуидите сякаш извират във въздуха и вместо да избухнете в още по-голям скандал, сте готова да му се метнете на врата. Сексът за сдобряване си е класика в интимното дело и със сигурност върши по-добра работа от сърденето с дни и седмици.

Кои златни правила обаче е хубаво да спазвате, дори и при секса на сдобряване:

1. Опитайте се да стигнете до някакъв консенсус, преди да се хвърлите под завивките. Ако спорът ви остане нерешен, сексът само ще отложи разговора, но няма да го отмени завинаги.

2. Не използвайте секса на сдобряване като запалване отново на искрата във връзката ви. Ако забележите, че единственият секс, който правите с партньора ви, е след бурен скандал, нещата наистина не вървят добре. Не би трябвало да се изискват крясъци и обидни думи, за да се озовете двамата в едно легло.

3. Не продължавайте кавгата в леглото. Често се случва, когато вече сте се успокоили под завивките, отново да започнете спора с любимия. Не го правете, освен ако не искате да се скарате още по-жестоко. Оставете се на мига, на романтиката, а спорът ще продължите някой друг път.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.