Иван издигна любовницата си!

Иван Христов издигна любовницата си Ирина Сарачинова

Продуцентът на “Станция Нова“ Иван Христов издигна любовницата си Ирина Сарачинова. Той не само не закри рубриката й “Най-добрата майка“ (която е с най-ниския рейтинг в целия блок), но й даде и още цели 5 часа ефирно време.

Сарачинова ще е една от четиримата водещи на новата рубрика в “Станцията“ – “Почивна станция“, която вече ще се излъчва не само в неделя, но и в събота, съобщи лично любовникът й Иван в “Станция Нова“ пред изпълнения с неприязън поглед на все още законната си жена Вихра. Сега “отчаяната съпруга“ ще трябва да гледа как омразната й съперница трупа нова тв популярност, докато тя ще продължи да се мъчи с Мая Савова.

Решението част от “Станция Нова“ да мине в събота е на Нова тв, чее спешно трябваше да се намери гледаемо предаване за “гръб“ на Лора Крумова и “Модерно“ по bTV. Промяната ще е факт още от тази седмица.

Новата рубрика “Почивна станция“ ще върви в събота от 9 до 12 часа с водещи Яна Грудева, Ирина Сарачинова, Витомир Саръиванов и Стефан Щерев. В неделя ще се излъчва от 9 до 11 часа, а вместо Яна ще гледаме Нана. След 11 ч. в неделя програмата на “Станцията” си остава същата без “Последно 10“, което пада от екран, пише blitz.bg.

Станция Нова“ пък ще свършва вече в 17 ч., когато започва новото предаване на Нова тв “Разследване“. Основният му автор е топжурналистът Васил Иванов, който преди три месеца се опита да напусне медията.

Източник hotnews.bg

2 thoughts on “Иван издигна любовницата си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.