Лияна обяви: Благо е скръндза

Лияна обяви: Благо е скръндза

Фолкдивата Лияна, която въртеше любов с футболиста Благой Георгиев, признава, че през годината, в която е била интимна с играча, той не й е купил абсолютно нищо.

„Благо е скръндза. Не е вярно, че ми е подарил джип, който струвал 150 000 евро. Това си е негово возило и естествено той си го взе след като се разделихме“, разкри пред “ Всеки ден“ Лияна.

Според певицата Благо не й правел романтични изненади, защото не му идвали наум. Дори на рождения и ден през септември миналата година Георгиев не развързал кесията и не и подарил нищо.

„Никога не съм била с него от материални подбуди, но той мисли само за себе си“, откровена е дългокраката хубавица.

От края на септември фолкпевицата работи в шоуто „Разбий Иван и Андрей“. Лияна разкри, че й плащат добре и можела да покрива „известна част от разходите си“. „Но нямам нужда мъж да ме издържа допълнително“, заяви Лияна.

Както е известно, футболистът изневери на бременната си половинка Христина, но след като се насити на фолкфурията реши да се върне при майката на детето си.

Неотдавна обаче певицата разказваше, че тя е зарязала Благо, тъй като дъщеря й е била заплашвана от неизвестни лица. Изглежда сапунката просто няма край.

Източник gol.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.