Майката на Преслава не понася Коко Динев

Янка, майката на Преслава, споделя, че никога не се обръща към дъщеря си с творческия й псевдоним.

Янка, майката на Преслава, споделя, че никога не се обръща към дъщеря си с творческия й псевдоним.

„За нас тя си остава Петя. Преслава е за публиката“, категорична е Янка Танчева.

Слуховете около живота на Преслава не веднъж тревожат роднините й. Миналата година майка й чува по новините, че дъщеря й е катастрофирала. Звъни на пожар, но телефонът на Петя е изключен.

„Не знам как оцелях. Докато разбера, че не тя, а Анелия е катастрофирала, сърцето ми сякаш спря“, казва майка й.

Жената приема тежко и слуховете за връзката на дъщеря й с Коко Динев. Янка събира багажа си от родния Добрич и прекарва цяла седмица в дома на Преслава, за да се увери, че дъщеря й не върти любов с мъжа на колежката й Емилия и се прибира всяка нощ в собствения си дом, пише вестник „България Днес“, цитира kliuki.net.

Родителите й никога няма да забравят деня, в който музикална компания „Пайнер“ предлага договор на Петя. Певицата не може да заспи цяла нощ.

„Знам, че животът ми ще се промени и не знам дали съм готова“, споделя изпълнителката с майка си. По това време Преслава се страхувала от голямата сцена. Освен всекидневни участия тя получава и творческия псевдоним Преслава. Петя от Добрич трябва да промени външния си вид, за да оцелее в жестоката конкуренция. Така започват дълги години на глад и лишения, за които Преслава не иска да си спомня.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.