Мария: Искам дете от Гущеров, радвам се за Митко

Мария: Искам дете от Гущеров, радвам се за Митко
Мария

Фолк певицата Мария е готова да роди дете на младия бизнесмен Христиан Гущеров.

Това разкри самата тя в ексклузивно интервю за сп. LOVE style, пише kliuki.bg. Изпълнителката не крие, че е една наистина щастлива жена и се определя като „ядрена бомба, заредена с много любов”.

Форумци вече започнаха и коментари относно желанията й за ново семейство дете. Te мислят, че са породени от потребността на певицата да се занимава с нещо, след като я отритнаха от фолка.

Мария се запознава с Христиан през лятото на миналата година, но връзката им започва два месеца след първата им среща. За младия бизнесмен певицата казва:

„Той дава всичко, което една жена може да мечтае. Не правя планове да оставам без него! Въпреки че разликата ни е 6 години и половина в моя полза, ако трябва да измерваме като знания, Хриси е изключително умен мъж. Няма нещо, на което не може да те научи”.

Фолк певицата Мария е готова да роди дете на младия бизнесмен Христиан Гущеров.
Мария и Гущеров

Изпълнителката разкрива, че половинката й се целува страхотно, а и „много други неща прави страхотно“.

Мария за първи път направи кратък коментар за тежкия период, който е изживяла след раздялата с бившия си съпруг Димитър:

„Не изпитвам абсолютно никакви чувства към него. Пожелавам една спокойна бременност, без перипетии, на неговата половинка Никол, която познавам. Радвам се за Митко”, споделя Мария пред списанието.

Източник hotnews.bg

One thought on “Мария: Искам дете от Гущеров, радвам се за Митко

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.