Мария снима новия си клип в Сен Тропе!

Мария снима новия си клип в Сен Тропе!

Новата песен на поп фолк изкушението на Мария носи тайнственото заглавие „Всичко е платено“, като певицата сподели, че по нея е работил много голям екип.


Музиката е на гръцкия композитор Нино, който пише парчета за най-известните поп изпълнители в съседката ни. Текстът пък е дело на Тина Денчева, аранжимента на Калин Димитров.
Сексапилната брюнетка записа новия си хит преди седмица в студиото на Глория, а изключителното въздействие на китарата допринася за драматизма на баладата.
Видеоклипът на „Всичко е платено“ бе сниман в началото на седмицата не къде да е, а в Сен Тропе. Именно това е едно от най-тузарските места, където световния елит предпочита за отдих и релакс. Режисьор на шедьовъра е Людмил Иларионов – Люси, който заедно с Мария е подбрал едни от най-забележимите места като Niki beach и романтичния център.
Красавицата сменя 3 визии, две от които на Jean Paul Gaultier и третата на Disquared.
Във видеото почитателите на най-масовия жанр в България ще могат да видят Мария естествена, такава каквато тя самата най-много се харесва. Специална атракция е и красив французин, който се справя перфектно с ролята си в преплетения кратък, но въздействащ сюжет.

Снимките за пръв път са публикувани от HotNews.bg, насладете им се…

Красавицата сменя 3 визии, две от които на Jean Paul Gaultier и третата на Disquared.



Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.