Николета Лозанова е новата водеща на дейли епизодите в Къртицата

Николета Лозанова не издържа дълго извън Базата и едва след няколко дни престой навън се влиза обратно в КЪРТИЦАТА.

Лозанова ще дебютира като водеща на дейли епизодите на риалитито още утре, 12 април, пише hotnews.bg.

Съпругата на Валери Божинов ще се изявява на малкия екран всеки понеделник, сряда, петък и събота.
„Николета има изключителен потенциал за телевизионна водеща, защото камерата я обича, тя се чувства комфортно в студиото и съм убеден, че я очаква супер успешна телевизионна кариера. Щастливи сме да обявим, че тя ни се довери и реализацията й като телевизионно лице започва именно в КЪРТИЦАТА“, коментира продуцентът и водещ на формата Иван Христов.

„Благодарна съм на TV7 и Иван и Андрей, че ми дават шанс да реализирам мечтата си да стана телевизионна водеща. Смятам, че КЪРТИЦАТА е най-доброто риалити шоу, правено в България до момента, и много се радвам, че ще бъда негова водеща. Мотивирана съм да дам всичко от себе си – нещо, което доказах и по време на участието си в предаването“, коментира Николета Лозанова, която репетира всекидневно за новата си роля. Тя допълни, че Заселниците и животът в Базата вече й липсват и се радва, че ще може да бъде близо до тях, макар и по различен начин.

Междувременно в Базата съмненията и конспирациите по темата „Кой е КЪРТИЦАТА“ продължават с пълна сила. Зрителите заподозряха Азис, който избухна „В шок съм! Аз не съм КЪРТИЦАТА – тя все още не се е активизирала. Тепърва й предстои“. Дали Азис наистина е Къртицата, или зрителите го наказаха за ленността му по време на изпитанията и предизвикателствата в шоуто вече е без значение. По време на живото предаване в четвъртък вечер той ще се изправи срещу Заподозрения от Групата в дуел, след който един от тях ще напусне завинаги шоуто, а другият ще живее в изолация с Марин и Валя в продължение на седмица.

По време на живото предаване в четвъртък Групата за втори път ще направи своя специален ритуал в Пещерата. Всеки един от Участниците ще застане очи в очи със своя заподозрян от Групата и ще забие пред него копието на съмнението

One thought on “Николета Лозанова е новата водеща на дейли епизодите в Къртицата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.