Николета подписва с Ара мюзик, за да дразни Алисия

Николета Лозанова ще засенчва бившата и на музикалната сцена

Николета Лозанова ще става певица
Николета Лозанова ще става певица
Нова провокация готви плеймейтката Николета Лозанова. Според последните клюки изкусителната брюнетка е била пред подписване на професионален договор с Ара мюзик. По този начин тя не само щяла да си гарантира успешно прохождане на музикалната сцена, но и щяла да подразни за пореден път бившата жена на половинката си Валери Божинов – Алисия. Както феновете на попфолка знаят, Алисия е една от основните труженички на Ара, заради което присламчаването на плеймейтката хич няма да я зарадва.
Слуховете, които се разпространяват в последно време, гласят, че музикалният шеф Виктор Касъмов съзирал в миньончето златна мина – тя можела да няма гласови данни, но популярността й щяла да бъде достатъчна, за да пълни и нейните, и неговите джобове. Касъмов дори планирал да принуди Алисия двете с Николета да запишат дуетно парче, за да не остане по-назад от конкурента си Митко Пайнера, които събра две от жените на „осеменителя” Коко Динев – Нелина и Емилия – в песен.

Дали ще се окажат осъществими кроежите на собственика на Ара мюзик ще разберем в близкото бъдеще, тъй като към този момент преговорите са замразени от страна на плеймейтката. Като нищо обаче Николета да се навие да пее за въпросната музикална компания просто за да унижи за пореден път конкурентката си Алисия.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.