Олга Модева: Не се продавам!

Олга Модева: Не се продавам!

Втората подгласничка на конкурса „Мис България 2011“ Олга Модева разкри истината за слуховете, че е имала връзка с подземен бос и каква е цената на короната, пише сп. Блясък.

Втората подгласничка на конкурса

– Олга, имала ли си връзка с актьора Дарин Ангелов?

– Нямам нищо общо с него, отношенията ни са чисто приятелски. Няма никаква причина да тръгнат тези слухова, а то дори не е и уточнено какво е имало между нас. Истината е, че ние двамата сме си близки приятели и се познаваме чрез общи познати. Запознахме се на едно събитие, на което от цялата компания той беше единственият, с който имаше какво да си кажем.

– Говори се, че си била гадже на един от братята Маргини, каква е истината?

– За първи път го чувам това нещо, наистина. Нямам никаква представа.

 – От къде тръгват тези слухове?

– Е, то коя ли не спрягат с тях. Всяка моделка я свързват с тези хора. Аз съм от Елин Пелин, а когато идвам в София, много рядко излизам по заведения, просто не обичам, предпочитам да стоя в офиса на агенцията. Просто няма къде да се запозная с такива влиятелни личности. Не ги познавам.

– Като заговори за Елин Пелин, там доста усилено се говори, че имаш тарифа, срещу която се продаваш.

– Знам за тези слухове. И аз бях чула, че съм струвала 500 лв., а пък след конкурса съм си вдигнала цената на 540 лв. (смее се) Много съм напреднала… Истината е, че никога не съм се продавала. Дори никой не е идвал да ми предлага сума, срещу която да бъда с него. Определено има млади момчета, които, когато харесват една жена, идват и я питат колко пари искаш, за да прекараш тази вечер с мен, но на мен не ми се е случвало.

 – Обикновено всяка моделка има по една история с футболист. Има ли в живота ти някоя футболна знаменитост?

– Е, история с футболист… Аз познавам много такива, дори имам близки приятели сред тях, но специална история – не. Принципно не съм против футболистите. Имала съм връзка с едно момче, но той не е известен.

– Имаш ли приятел в момента?

– Не, сама съм. Отдала съм се изцяло на работата си в модната агенция и това е мисълта, с която съм израснала от малка. Сега ми предстоят матури, подготвям се за тях и нямам време за приятел, честно казано.

– Тази година си била абитуриентка, къде ще кандидатстваш?

– Бизнесадминистрация, финанси… Нещо такова.

– Ще те върна към конкурса. Какво е мнението ти за победителката Ваня Пенева и смяташ ли, че тя заслужаваше короната?

– Ами щом така са преценили, значи това е правилният избор. Аз не мога да кажа нищо срещу нея, защото сме близки още преди конкурса. Там се сближихме повече и сега поддържаме връзка, чуваме се и така…

– Нагласени ли са според теб конкурсите за красота?

– Винаги има такива слухове. За „Мис България“ мисля, че не е, но за други конкурси имам съмнения, че са нагласени.

– Какво поражда тези съмнения в теб?

– Самото момиче, което получава първото място. В моите очи много често тя не е красива, но това пък, от друга страна, не означава, че в очите на други хора изглежда по същия начин. Няма определен критерий за красива жена.

 – Какво смяташ за последния случай, когато медиите писаха, че преди конкурс във Варна, малолетни момичета са хванати пияни да правят оргии? Ставала ли си някога свидетел на подобни неща?

– На оргии чак не, но веднъж ми направи много грозно впечатление в един бар – момиче на около 15 години беше с доста по-възрастен мъж от нея. Танцуваха много интимно, и то пред всички, целуваха се. Тази интимност беше много гнусна за гледане отстрани.

Мис България 2011Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.