Рийз Уидърспун снима порно

Рийз Уидърспун снима порно

За новия си филм актрисата ще запише домашна порно касета с Джейсън Сийгъл.

Позната ли ви е историята с омъжена двойка, която решава да разнообрази интимния си живот като прекара една нощ далеч от децата и си направи еротично видео, по-познато като „секс касета“, което, естествено, внезапно изчезва?

В този сюжет ще видим Рийз Уидърспун и Джейсън Сийгъл в новия филм “Sex tape“, съобщи Contactmusic. Режисьор на лентата ще бъде Ник Столър, който режисира Джейсън в „Да забравиш Сара Маршал“, а продуценти ще бъдат Тод Блек, Джейсън Блументал и Стив Тиш.

Докато открият изчезналото домашно порно звездите от “Вода за слонове“ и “Как се запознах с майка ви“ попадат в куп комични ситуации.

Рийз, която си изгради име на романтична героиня с ролите си в „Професия блондинка“, „Сватбен сезон“ и „Как да разбера?“, ще се върне към корените си в новия си филм „Wish List“ („Списък с желания“).

Във филма на Disney тя ще играе жена, която като малка си намисля 10 желания и хвърля монета във фонтан. Тя обаче засяда и едва когато след години се освобождава, тогава желанията на вече порасналото момиче се сбъдват наведнъж.

Източник hoptnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.