Светлана Василева става рекламно лице на футболен клуб „Светкавица“

Красивата блондинка се обяви в подкрепа на новия футболен клуб

Светлана Василева става рекламно лице на футболен клуб „Светкавица“

 


Мис Плеймейт 2009 Светлана Василева ще е лице на новия отбор от „А“ група „Светкавица“, съобщи ексклузивно електронното издание HotArena.net. Бившата половинка на треньора на Левски реши да подкрепи начинаещия клуб, обяви лично треньора Пламен Донев. Той споделил пред изданието, че се надява Василева да присъства на всеки мач и да подкрепя отбора по време на срещите му в „А“ група.
„Тя е идеалното ни рекламно лице. Ще привлича още повече публика“, коментира избора си Донев и се надява красивата моделка да успее да мотивира и футболистите за по-добра игра преди футболните им срещи.
Родената в Търговище плеймейтка и настояща бизнес-дама е една от най-нашумелите знаменитости у нас. След като снима в известното списание Плейбой през 2009 година, фотомоделът смени професионалното си амплоа и от еротичен модел стана бизнес дама. Преди няколко седмици тя разкри пред водещия на шоуто „На Инат“, че подготвя ново телевизионно предаване, а също и печатно издание, което се очаква да излезе до края на месеца на пазара.

По всичко личи, че красивата блондинка е доста ангажирана с работните си проекти напоследък. но все пак успя да намери време, за да подпомогне и младите таланти във футбола . А това е не само мил жест, но и отлично бизнес решение.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.