Секси Рали кани американци на свое шоу

Секси Рали кани американци на свое шоу

Живеещата във Флорида българка Ралица Иванова, която преди време беше избрана от сп. Esquire за една от най-красивите жени на планета, вече се наложи като топмодел зад Океана.

Сайтът й raliivanova.com се радва на все по-голяма популярност, след като русокосата варненка се появи на кориците на списания като Dynasty Magazine, Mixed, три пъти в American Сurves и HipHop. Тя участва и в чикагското шоу на манекените Glamourcon, където се събират най-известните модели, а публиката има възможност да поговори с тях. За популярността на Рали спомогна и това, че я снима Тифани Джаксън, изключително популярна в САЩ гламър фотографка.

В момента Рали се подготвя за шоуто в Лос Анджелис, на Хилтън лонг бийч, където срещата с българския модел ще бъде гвоздеят на вечерта. Тя кани всеки, който харесва българските момичета и е наблизо да се отбие, защото шоуто ще си заслужава. Нашето момиче признава, че голямата й страст е снимането. Само пред фотообектива тя се чувства себе си.


На една от снимките във фейсбук профила й за предстощяото й шоу в Ел Ей, е коментирала и плеймейтката Златка Димитрова. Нищо чудно двете крассавици с общи интереси не само да се познават, но и да са близки приятелки.

Източник blife.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.