Славена Вътова: В порното не съм аз!

Славена Вътова – „Мис България 2006” отрича, че тя е героинята на горещото порно

 

Славена Вътова отрича да е порно звезда

Преди няколко дни виртуалното пространство беше покорено от 2-минутен любителски запис, на който се вижда как двама млади и разюздани са се отдали на сексуални занимания. Като основни действащи лица в домашното порно бяха посочени „Мис България 2006” Славена Вътова и бившият боксов национал Сергей Рожнов.
В порното не съм аз!, беше първата реакция на злепоставената миска, след като ден след скандала тя пристигна на родна земя.
От дълго време Вътова живее в Милано, затова и с малко закъснение коментира слуховете и твърденията, че именно тя е жрицата на любовта в добилия популярност запис.
Според думите й за нея била изненада цялата тази суета, която се е заформила около името й, защото видно за всички трябвало да бъде, че в порното не е тя. Друго момиче е уловила камерата в момент на върхово преживяване, а за нея остава единствено очерненото име и срамът.

В страната ни редовен номер било да се компроментират извесните и успелите, зтова тя и разбира посегателството срещу имиджа й. Врагове и недоброжелатели няма, допълва Славена Вътова, което я кара да заключи, че става дума за поредния пошъл опит да се очерни облика на някого просто защото е постигнал нещо в този живот.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.