5 грешки, които убиват тръпката на първа среща

5 грешки, които убиват тръпката на първа среща

Първата среща е много важен момент от представянето и на мъжа, и на дамата. И двамата се стремят да са забавни, интересни и привлекателни за другия, за да го спечелят. Вижте кои са подводните камъни, които могат да провалят бързо срещата ви и е препоръчително да ги избягвате:

1. Никога не си оправяйте грима пред него, на масата.

Извинете се и отидете до тоалетната, където освежете външния си вид. Никакви парфюми, червила и огледала не изваждайте от чантата пред вашия партньор. Никога!

2. Внимавайте за остатъци от храна или червило по зъбите.

Много отблъскваща гледка е и затова често облизвайте с език зъбите си за проверка за някоя трохичка или пък останало червило.

3. Не говорете прекалено много.

Всеизвестно е, че дамите са по-бъбриви и обичат да говорят много за себе си или личните си интереси. И все пак, забавете темпото, дайте поле за изява и на мъжа. Нека се освободи от напрежението си и да започне да споделя, да се открива пред вас. От това само може да спечелите.

4. Забравете за псувни, мръсни думи и обидни епитети.

Ругатни и всякакви думи от обиден характер са недопустими за изговаряне на първа среща, пред човек, когото въобще не познавате. Внимавайте да не се изпуснете, защото така само ще впечатлите срещата си, но изключително неприятно и едва ли ще има втора вечеря.

5. Оставете секса за по-нататък.

Доста често се дискутира дали трябва да се прави секс на първа среща. Истината има две страни – за мъжете винаги е добре дошло да успеят да се вмъкнат в нечие легло, но много рядко от тези случаи е излизала сериозна връзка. Мъжете обичат жените да са мръсници в леглото, но ако легнете с него още на първа среща, със сигурност няма да влезете в списъка му за съпруга, а за секс приятелка. Имайте го предвид.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.