Актрисата Аби Корниш избягва сексапилни фото сесии, набляга на таланта си

Австралийската актриса Аби Корниш стана известна с ролите си във филмите „Кенди“ с Хийт Леджър, „Somersault“ със Сам Уъртингтън, „Добра година“ с Ръсел Кроу, „Високо напрежение“ с Брадли Купър, „Седемте психопата“ с Колин Фарел и др.

Скоро пък ще я гледаме в новата версия на „Робокоп“ редом до Майкъл Кийтън. Освен, че е партнирала на някои от най-знаменитите мъже в света на киното, самата Аби е имала любовни връзки с няколко холивудски сърцеразбивачи като Райън Филип и Джош Хартнет.

Въпреки статута си на гореща красавица, блондинката предпочита киногилдията да наблегне на таланта ? и може би затова избягва да се снима в сексапилни фотосесии. Този месец мис Корниш прави една сесия за мъжкото списание L’Uomo Vogue и то пред обектива на известния моден фотограф Ерик Гюлейман. Въпреки това кадрите са по-скоро семпли и доста ежедневни.

Вместо прилепнали рокли с дълбоки деколтета, очарователната 31-годишна Аби носи облекла, вдъхновени от мъжкия стил – ризи, сака, широки пуловери и панталони.

Миналия месец (февруари) блондинката направи доста по-елегантна сесия за списание Lifestyle Mirror. Там тя е женствена и секси дама и е заснета от фотографа Франки Батиста. Въпреки това тя държи да бъде възприемана по-скоро като талантлива актриса, здраво стъпила на земята и не обича да акцентира върху своя очевиден сексапил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.