Алисия изригна във Facebook срещу интригите около нея

Алисия изригна във Facebook срещу интригите около нея
Фолкпевицата Алисия

Фолкпевицата Алисия скочи срещу медийни публикации, които я вкарват в интрига, пише dnes.bg. Макар и да не споменава името на Николета Лозанова е ясно, че атаката е насочена срещу плеймейтката.

„Вече прекалено дълго време един сайт произвежда измислени новини под диктовка и това нямаше да е толкова лошо, ако после други не преписваха уж достоверната информация на уж достоверния източник. То не бяха операции, то не бяха истори, в които ме замесват с нови мъже, стигнаха дори до там, че взеха чужда снимка и направиха „ексклузивен материал“ за мен и, естествено, любимото – да се рови в отношенията ми с Николай Михайлов и Валери Божинов… Мълча и гледам сеира на поръчителката, но чашата започва да прелива. Всичко си има граница! Не желая да бъда въвличана в каквито и да е интриги, създадени от трети и да се спекулира с името ми! Смятам за нормално да поддържам контакт с бащата на детето ми и недоумявам защо някои хора намират това за странно и нередно. Странно беше, когато комуникацията между нас липсваше, така че се радвам, че в момента я има, защото за мен щастието на сина ми е над всичко! От там нататък личният живот на Валери не ме интересува – всеки има право на такъв и може да го живее както намери за добре. Но е грубо и грозно, когато в желанието си да нараниш някого с цената на всичко, намесваш още лица. Имаше такава ситуация с детето ми, сега неволни участници в сагата са Николай и Галена. И с двамата съм в прекрасни отношения, така че се хабят излишни усилия за създаването на конфликти“, възропта Алисия във Facebook.

Преди няколко седмици изпълнителката се раздели с дългогодишното си гадже – вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов. Двамата запазиха добрия тон след като скъсаха, а и това не бе първата им раздяла по време на 4-годишната връзка. Затова и в шоусредите се шушука, че двамата могат да се съберат отново.

Николета пък е в развод с Валери Божинов, като самият футболист потвърди, че любовта между двамата е угаснала.

Другата любопитна версия е, че тръпката между Лозанова и Михайлов още съществува и нищо чудно да възродят връзката си. Независимо, че футболистът навремето сравни плеймейтката с трабант.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *