Кали избухна: Ела ма, мърло. Руски боклук, крокодил гаден!

Зрителите на „ВИП Брадър“ станаха свидетели на поредната порция непоносимост между част от съквартирантите в Къщата и дуото Албена Вулева-Людмила Захажаева.

Рускинята продължава да дразни мнозина в шоуто и да си навлича гнева им. Последният голям скандал в Къщата тя направи с Кали. Певицата толкова се ядоса, че започна дори да я ругае, както и да върви след нея и да я пръска с дезодорант, защото миришела и нивото на хигиената й било нулево.

Кали и Людмила дори си размениха шамари. Преди това майката на Вулева предупреди певицата, че бие така, че жертвата няма да стане след това.

Кали беше „назначена“ за чистачка от шоуто и тя изпълняваше мисията си съвестно. Певицата дори се оплака, че чистила Къщата до 3 часа през нощта. Затова и мърлявите изпълнения на Людмила я докараха до лудост. „Ела ма, мърло. Така ще те залепя, че ще видиш. Руски боклук, крокодил гаден!“, бяха част от репликите на певицата, пише “Всеки ден“.

За да демонстрира ниското ниво на хигиена на Людмила, Кали се закани, че ще я пръска с дезодорант постоянно. „Да не си посмяла да ме пипаш“, сопна се рускинята. „Ей сега ще наредя тая. Един хонорар ще изгори, ама ще си направя кефа“, не се спря Кали. Тя посегна и към ножиците, за да подстриже Людмила, понеже много й падала косата.

Захажаева към Кали: „Ти си циганка, родена да бъде чистачка"Захажаева не й остана длъжна. Тя нарече Кали „Кинг Конг“, защото още не се е изправила и още векове я делели от това да ходи като истински човек. „Ти си циганка, родена да бъде чистачка“. Людмила сериозно се притесни кучето й да не бъде напръскано с дезодорант. „Напръскай го и ще видиш какво ще те направя аз тебе“, изсъска тя. Певицата пък заяви на съквартирантите, че никога не би наранила животното. Албена Вулева не се намеси в скандалите, които майка й не спира да твори под покрива на „ВИП Брадър“.

Всъщност майка и дъщеря имат мисия да лазят по нервите на съквартирантите. Заяжданията им на тема чистота са само част от стратегията им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.