Любовен хороскоп за 14-20 април 2014

Любовен хороскоп за 14-20 април 2014
Любовен хороскоп

В любовен план седмицата може да започне с известно напрежение, показва хороскоп. То няма да продължи дълго, благодарение на Венера. Ето защо е добре в четвъртък и петък да дадете повече тласък на романтиката. Вижте какво показват звездите за любовта.

Овен

Ако имате половинка до себе си през тези дни може да се чувствате засегнати от действие или думи казани от нея/него. Ако се колебаете дали да продължите тези отношения, много е възможно да вземете окончателно решение. В случай, че връзката ви е с колега, това може да се отрази на работния ви процес.

Телец

Телците ще бъдат ощастливени тази седмица от много романтика. Ако нямате половинка до себе си, Венера ще ви помогне, като има шанс да срещнете на някакво събитие или събиране интересна личност, която да привлече вниманието ви. Петък е особено подходящ за обвързаните да затвърдят любовта си към партньора.

Близнаци

Марс продължава да се движи ретрограден и вие ще имате усещането, че нещата между вас и партньора ви не само се влошават, но и че са непоправими. Ако не се чувствате добре във връзката си, много е възможно да й сложите край. Ако нямате половинка до себе си, на този етап не се вижда някакво раздвижване в любовен план.

Рак

Възможно е вие и партньорът ви да се наложи да обсъдите важни въпроси, които да доведат и до известни конфликти. Освен конфликтите в интимен план ще се чувствате отдалечени един от друг. Дните ще минат по-скоро в гасене на „пожари“, отколкото в любов.

Лъв

Ако ви предстои вземането на важно решение, което засяга вашето и бъдещето на половинката ви, през тези дни не е добре да решавате окончателно как ще се развият нещата. Възможно е да възникнат спорове между вас, затова внимавайте какво изричате. За някои от вас има шанс да увеличат финансовите си постъпления.

Дева

Деви, опитвате се да контролирате всеки аспект от вашия живот, но безуспешно. Обърнете внимание на подхода към любимия човек. Променете тактиката и поведението си, ако искате да задържите любовта до себе си. Петък е подходящ ден за внасяне на повече романтика във връзката ви.

Везни

Седмица изпълнена с предизвикателства очаква Везните. Ако една врата ви се е затворила, възможно е да се отвори друга за вас. Бъдете внимателни в комуникацията с половинката си. Ако нямате партньор до себе си, има вероятност да срещнете някого.

Скорпион

През тази седмица романтиката ще присъства в любовния ви живот повече в сравнение с предишните дни. В четвъртък Венера влиза в сектора на любовта във вашия знак, което може да подейства преоткриващо за вас и половинката ви. Ще подобрите значително комуникацията помежду си.

Стрелец

Малки трудности в комуникацията с половинката могат да ви накарат да се чувствате самотни. За някои от вас това може да е време, в което ще сложат край на връзката си.

 

Козирог

И през тази седмица вниманието ви ще бъде фокусирано върху кариерата и по-малко върху романтиката. За щастие имате подкрепата на половинката си, което ще се отрази и положително на комуникацията между вас. Не пропускайте в края на седмицата да се реванширате на любимия човек.

Водолей

Някой специален за вас човек ще ви накара да се чувствате ценени и обичани. В тези романтични дни и двамата ще се опитате да изградите доверие един към друг, особено, ако отскоро сте във връзка.

Риби

В случай, че имате брак или сериозна връзка, не е изключено да се усети напрежение между вас, което е породено от финансов характер. Ако нямате половинка до себе си, четвъртък е ден, в който определено може да ви излезе късметът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *