Преслава и Богданов крият връзка?

Пламен Богданов и Преслава мълчат за аферата си заради страх от Бирмата.
Пламен Богданов и Преслава мълчат за аферата си заради страх от Бирмата.

Пламен Богданов още пази снимките се с Преслава. В това са категорични негови близки, които твърдят, че бившият футболист действително е имал връзка с поп фолк дивата. Но е твърдо решен до последно да крие, след като самата тя му наредила да го направи.

Любопитното е, че думите им се потвърждават от хора от екипа на ВИП Брадър, които следят нон стоп ВИП съквартирантите. Сред които, доста насила, беше натикан Богданов, именно заради аферата си с певицата.

Която преди влизането му го зарекла да пази в тайна връзката им, за да не се провокира излишен интерес към нея. А и за да не вбесява допълнително бившия си Бирмата, който е известен с избухливия си нрав.

Точно заради това е и целият театър, на който зрителите стават свидетели вече цяла седмица. „Пламен все още пази общите си снимки с Преслава в телефона си и може да докаже, че е бил с нея. Заради молбата й обаче не го прави“, разкриват негови бивши съотборници.

Които твърдят, че са виждали въпросните фотоси, научиха от hotarena.net. Очевидно обаче Богданов и певицата държат всичко да остане в тайна. Въпреки, че действията и реакциите им ги издадоха, категорични са феновете.

„Вижда се, че крият нещо, тя на моменти се забравя и му говори супер фамилиарно, както когато го извика да си говорят на двора“,категорични са зрителите. И допълват, че доволната й физиономия, когато слушаше за ласкателствата по неин адрес от футболиста,не е била просто на поласкана звезда.

„Стана й приятно, че той явно все още мисли за нея, определено“, коментират форумци./kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.