Светлозар Савов откровено за Десислава и бъдещето

Състезателят по смесени бойни изкуства Светлозар Савов и Десислава

Състезателят по смесени бойни изкуства Светлозар Савов разказа пред Росен Петров подробности около ваденето на кръста на Йордановден, връзката си с певицата Десислава и успехите му в сферата на ММА.

Зарко /както му казват всички/ извади кръста от ледените води на река Дунав  на Йордановден. Той направи това за 4-ти път в Русе, но общо за пети:

Светлозар Савов разказа пред Росен Петров подробности около ваденето на кръста на Йордановден

„Ваденето на кръста на Йордановден е ритуал, който ме е грабнал от малък. Интересно ми е! Изваждал съм кръста 4 пъти от река Дунав и още един път в родното ми градче Златарица. Победителят получава най-важното – здраве!”

В края на октомври 2012 г. 24 годишният състезател на Русенския клуб „Респект” защити шампионска титла и задържа пояса в средна категория /до 84 кг/ в Любляна, Словения. В изданието на турнира през 2011, след успех над представителя на домакините Бор Братовц, Светлозар спечели шампионската титла.  В края на 2012 г. му се наложи да я защитава и българинът се справи блестящо, този път побеждавайки сърбина Боян Величкович.

„Имам титла в категория до 84 кг в WFC /World Freefight Challenge Slovenia/. Засега това е най-големият ми успех. Надявам се тепърва да ми предстоят големи победи!” – скромно заяви Светлозар.

Имам титла в категория до 84 кг в WFC /World Freefight Challenge Slovenia/

Студентът по Кинезитерапия в Русенския  университет „Ангел Кънчев” беше лаконичен за връзката си с певицата Десислава.
„Избягвам да говоря за личния си живот. Просто искам да си остане личен.”
Въпреки това Зарко разказа, че се е запознал с Деси на снимките на клипа „Най-неправилният мъж”.
„С течение на времето се случиха нещата. Разменихме си телефоните и ….така.”

За отношенията си с певицата, ММА боецът разкри малко подробности:
„Има компромиси и от двете страни. Засега всичко върви много добре. Надявам се и занапред да е така!”
Единственото, което Зарко сподели за нежната си половинка е, че певицата обожава да му приготвя ориз – „Деси готви всичко много хубаво. Знае, че обичам ориз и вече се е специализирала в готвенето му.”
Боецът прекара 3 месеца в САЩ миналата година и не скри, че има предложения зад граница, който обмисля:

За отношенията си с певицата, ММА боецът разкри малко подробности


„На 17 февруари имам среща в САЩ. Около 2 месеца ще съм там. Ще видим какво ще стане” – каза Савов. На въпрос как певицата ще приеме поредното му отсъствие, Зарко заяви, че е убеден в нейната вярност: “Ще ме чака“, каза той.

В момента пред Светлозар е завършването на висшето му образование.
„В края на месеца трябва да защитя дипломната си работа”. Мечтата на чаровния спортист е един ден, живот и здраве, да бъде в клетката на UFC – най-високата степен в ММА.

  Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.